Happiest Moment

by - Tuesday, January 28, 2014

Reunion 3 Ibn Khaldun // 4 Al-Biruni  :D

Aku rasa aku paling rapat dengan classmates Khaldun and Biruni. And aku sayang diaorg sangat sangat. Hiks (gelak gedik).

Disebabkan sekolah buat rombakan kelas, maka bertemulah kami di 3 Khaldun. Skema gila ayat. hoho. Dan disebabkan rombakan kelas jugalah, classmates Birunians berpisah :(((

So, wujudlah cadangan untuk buat reunion class ni :) It's kinda surprising bila kitaorg semua kumpul balik dekat Teluk Batik, tetiba jadi rapat gila tahap dewanya padahal sepanjang jadi form 5, semua dah jarang bertegur. Iyolah, dah kena rombak, mesti dapat kawan baru en ._.

Semua sampai resort bila dah petang. Kecuali Hamidah dan Syana. Dua orang minah ni datang lambat sebab kereta rosak. Haha kesian korang. Sampai bilik je, semua bising memekak macam monyet. Haha Then, malam tu gi barbecue dekat rumah Aizat (rumah ke?)


Abe abe ni seronok benor panggang ayam.

Dah ramai sangat yang masaknya. So aku tolong tengok je ah :p

Berbarbecue. Sedap woo minah minah ni masak.
Finally, makan berjemaah !(y)
That night, semua jet jet tak nak tidur. Sembang sembang, main true or dare. Tapi eventually, sorang sorang tumbang dekat ruang tamu -,-

Lastly, the next morning, mandi laut. Weeee~

Le boys naik banana boat. Berapa round ntah diaorg naik.

Credit to photographer; Safiyyah :)

 Gambar credit to kawan Afzal and Azrul.

Sekian. Adios !

0 Comment (s)