Bayar hutang

by - Tuesday, May 20, 2014

First of all, thanks semua yang komen entry lepas. Terharu I tau uolls sanggup tolong T.T Semoga Allah balas kebaikan korang. :)

Back to topic, ada yang tag aku lagi untuk jawab soalan. Mula mula aku dah tekad taknak dah join liebster award ni. Tapi entah kenapa aku rasa macam aku ada berhutang dengan insan insan yang tag aku -.- Tsk tsk. Baik kan hati aku ni? Hahahaha sila campak tomato.


1. Do you think you're brave ? Why ?
2. What's your favorite movie scene ?
3. Who made the last incoming call on your phone ?
4. Who are your heroes ?
5. When was the last time you danced / singed ?
6. What's the movie that made you cry ?
7. Who/What places to express yourself when you're sad ?
8. Do you have crush ? Describe him/her :)
9. What is your all-time favorite song ?
10. What are the most comfortable shoes ?
11. Are you a better talker or listener ?
1. No T^T Sebab saya memang penakut sejak dalam perut Mama lagi. Sobsob.
2. Scene kawin. Hehehehe.
3. Anonymous mana entah. Tak jawab pun sebab saya tak layan nombor yang tak kenal.
4. Ayah, Atok, Abang.
5. HAHAHAHA entah lah.
6. Aaaaaaa tak tau. Saya tak suka tengok movie sedih :/
7. Express dalam hati je. Malu ah nak ngadu kat orang. Hihi. And kadang kadang nangis dalam toilet.
8. Takdeeeeeee.
9. All time favorite? Takde. Haha saya cepat rasa muak.
10. Slipper :D
11. Listener. Eh macam puji diri sendiri pulak kan. Hoho.

Nabilah / Kak Nabilah (sorry tak tau umur)

1. Kalau awak diberi peluang untuk melancong, negara apa yang awak nak pergi sangat sangat? Kenapa?
2. Describe yourself in three words.
3. Kenapa awak suka berblogging?
4. Awak selesa berseluar atau skirt kalau keluar jalan-jalan?

1. Dubai. Sebab Dubai cantik dan mewah. Kereta polis pakai Ferarri etc. So, nak pergi situ sebab nak tengok sendiri. Hahaha.
2. Pendek gemok huduh T^T
3. Sebab saya suka menaip. Hihi.
4. Dua dua saya selesa. Tak tau nak pilih yang mana :/


1. Boleh Ceritakan serba sedikit mengenai blog korang TAK?
2. Minat Runningman tak? Kalau minat, character mana korang suka? :D
3. Siapa MENTOR korang dalam blogging?
4. Apa nama samaran korang?
5. Kali terakhir korang hangout bila? :D
6. Suka online shop tak? Nyatakan online shop yang korang selalu terjah boleh?
7. Negara yang korang teringin nak pergi?
8. Suka join contest tak?
9. Cerita kegemaran korang apa?
10. Dah lama ke dalam dunia blogging ni?
11. Apa pendapat anda mengenai blog Hana?
1. Blog ni simple + buruk + bosan T.T Taknak cakap banyak, mohon korang judge sendiri. Haha.
2. Boleh lah. Minat Jong Kook macam mana entah eja.
3. Kawan se-batch dulu. Nama dirahsiakan. Hehe.
4. Takdeeeeee.
5. Minggu lepas :D
6. Tak suka :/
7. Dubai. Heee.
8. Tak. Hihi.
9. Hmm cerita lawak. Hahaha menjawab soalan tak?
10. Lama lah jugak tapi dulu tak aktif.
11. Blog Hana sangat unik. Comel lah Domo :D Hehe. Pandai Hana edit blog. Jealous I tau *gaya mak nyah.



1. Tak. Sebab saya takut pada patung / teddy bear (u.u)
2. Menganggur. Hihi.
3. Sekali pun tak. Selalu pergi Shell atau Petron je.
4. Tak pernah -.- Kejap kejap korek tabung. Haihh.
5. Merajuk? Hmm tak kot. Saya cepat terasa hati tapi saya buat donno je. Konon hati ni sador. Haha.
6. Tak pernah.
7. Almost 18.
8. Nasi ayam dewan makan sekolah lama. Hehehe.
9. 3 termasuk saya :D
10. Errr.. tak. Hewhew.
11. Tak langsung :D



1. Form 2 atau Form 1. Tak inggaaatt.
2. Puteri's. Hehehe.
3. Blog akak cantik, kemas, loading laju. Doodle pun comel :D
4. Mama :*
5. Bini muda. Hahahaha k tak. Bujang.
6. Boleh lah. Hihi.
7. Diam dan pergi menyendiri. Lepastu nangis -.-
8. Tak :/
9. Susahlah soalan ni. Pass boleh tak? Hehehe.
10. Simple, tak serabut, loading laju, tak pasang auto-play audio, ada chat box dan takde verification kejadah tu.
11. 3.5 / 5 :D

Siapa yang ada tag aku tapi aku tak jawab lagi, TOLONG ingatkan. 

18 Comment (s)

  1. Hahah..tu dia.. X sempat2 jwb, jwb sekaligus!

    ReplyDelete
  2. Hhahaa.. sekali harung jawab eh :D thanks sudi menjawab soalan Hana ^_^

    ReplyDelete
  3. rajin nya.ninaa tk terbuat lg liebster award ni haha

    ReplyDelete
  4. print screen soalan sbb malas nak taip balik, ek? hahaha~

    ReplyDelete
  5. banyak juga erh putri kena tag. hihi kite pun sama ada kena tag. tapi belum ada masa lagi nak update >.<

    ReplyDelete
  6. hi puteri:) i love ur template. how to that. did you use blogger template or other template. i hope youll reply. thanks!

    ReplyDelete
  7. ni boleh kasik nama Puteri Rajin nih. hik..

    ReplyDelete
  8. laa.. puteri penakut rupanya.. baru nak ajak tgk citer hantu :D

    ReplyDelete
  9. Siyesla....ramai jgk yg tag akak, tp 1 pun x sempat nak reply lagi. Dah 2 minggu, baru mlm ni sempat curi masa nak bw...huhuhu~

    ReplyDelete
  10. Anonymous : It's simple template :) Dia dah memang ada dekat bahagian template tu. Try cari :) Lepastu edit lah sikit sikit :D

    ReplyDelete
  11. ahaha Outeri mesti tgok cerita Chucky tu yg takut dgn bear tuh XDD

    ReplyDelete
  12. hahaha. penakot dr dalam perot mak terok sangat tu puteri. hehe

    ReplyDelete
  13. rajin nyeee jwb tag byk2 camni..hihi
    best gak main tag2 ni kan :D

    ReplyDelete
  14. Hahaha combo! Jawab sekali 4 ehh? Hehe senang

    ReplyDelete
  15. Thanks jawab soalan. Haha. Btw, I'm 19 and yes, you can call me Kak Nabilah :)
    Thanks so much! :D

    ReplyDelete
  16. kenapa puteri penakut? sakat best ni. hehehe! :P

    ReplyDelete