Liebster Award #2

by - Monday, May 05, 2014

I was tagged again for this award ! Hoho. First thing first, ai nak minta maaf sebab ai malas nak speaking dah. Malu ah orang tengok ai speaking berterabur macam gigi Si Polan. Hahaha. Nanti kang kalau ada pihak biasiswa ke apa tengok English ai hancus, tak ke naya jadinya. Hoho.

Oh, ai pun malas nak letak rules. (Nak tau rules, boleh baca dekat sini.) Nak follow rules pun malas. Hihi. Ya Allah, pemalasnya ai. Hahaha. Anyway, ai dah eksaited kemain haa nak jawab soalan oleh Izzaty Si Hamster Kentut dan Kak Yoyo.

So, here we goooooo.

Soalan Izzaty Omey.

1. If you were famous, what would you be famous for?
HAHAHAHA ai famous?! HAHAHAHA. Hmm maybe famous for being a Nobody. Hahaha sadis kan? T^T

2. If one day you live a life like Maria Elena, what would you do?
Ai tak tau pun hidup kak Maria Elena tu macam mana. Hahaha. Yang ai tau, dia famous, lawak, cantik, pandai and kawin dengan lelaki handsome. Kaann? Perghhh, full package.

3. What is the best thing you could find in my blog? (Blog Zaty)
Well, semua benda dekat blog zaty tu best. Tak tau nak pilih yang mana. Hihi. Means, entry zaty best, sidebar best, doodle kat sidebar tu best, etc. Eh eh, macam bodek je en? Haha.

4. Would you cut your toe for Internet?
Ofcourse lah tak ! Hahaha ai masih belum sampai lagi tahap fanatik gila babeng dekat Internet sampai sanggup buat macam tu.

5. What do you think if you have a computer/laptop/tablet/smartphone without having Internet connection?
Hehehehehehehehe. I might die of boredom. 


6. Do you think Nepal guys are handsome? xD
Err.. semua orang handsome. (Trying not to be racist. Hahahahaha joke.)

7. Samson buys 3 erasers for Clara and 2 rulers for Jack. So, how long is Clara's hair? xD
Tak tau lah. Cuba tanya Jack. Dia ada 2 pembaris, boleh suruh dia ukur panjang rambut Clara. Hahahambar.

8. What is the smallest crime you've ever commit? (Ex: Tahu ada kawan meniru waktu exam, tapi buat takdek dan join sekaki)
Merayau masuk panggung wayang lain padahal tak beli tiket untuk movie tu pun. Eh, mu boleh pahe dok? Ai rasa macam ayat ai berbelit -.- Yang pasal meniru tu pun, ai pernah buat. Hehe.

9. What do you think of a girl who've never been to a cinema?
That's normal. 

10. Don't you think I'm crazy? o.O
Eeehh, mestilah ya tak.

11. Which question is so hard and stwepid to you?
None. I like all of 'em and it's not hard to answer. Haha.

Soalan Kak Yoyo Cun.

1. Who was your hottest boyfriend? Why?

Him. HAHAHAHAHA. Who can resist this human being? Hehe. There's no reason. I just like him. Hahaha bajet macam pakwe betul je -.-

2. Describe your first date? What did you do, where did you go? Did you love him?
I broke up on my first date -.- Tengok wayang, main boling (ai tengok je, tak main pun), jenjalan. Pergi Mid. I used to love him. Now, not anymore. Hahahaha fuyooo bapak jujur nya ai.

3. Who do you talk to more when in a problem, your mother or father?
My beautiful Mama lah. Hehe. Ai tak rapat sangat dengan Ayah. Tapi kalau Mama taknak layan ai, ai pergi ngadu dekat Ayah pulak. Haha.

4. If you could go on a dream holiday, where would it be?
Dubaaaaaaiiii !


5. What is your biggest dream in life?
Nak kawin dengan anak raja. Atleast dapat kawin dengan orang kaya pun jadi lah. Hahaha.

6. How old were you when you had your first crush?
When I was thirteen, I had my first crush *baca sambil ikut rentak bahagian rap lagu Justin Bieber- Baby untuk tambah feel.

7.Did you ever have a crush on your best friend's boyfriends?
Pernah. Hihi. 

8. Has a guy ever asked you to marry him?
Yang main main, pernah lah. Yang betul betul ajak kawin, belum lagi. Muda lagi kot. Hahaha.

9. If you wrote a journal entry about our last date, what would it say?
Kalau kita jumpa eh? Hihi. Saya akan cerita segalanyaaaaa. Everything, takde satu pun yang akan tertinggal. Tajuk dia maybe nak letak, "An awesome day with an awesome sis." hahaha.

10. What is currently your favorite song?
Now // Trouble Maker. Itu pun sebab dengar dari blog Yong. First time dengar, terus jadi favorite song. Hoho.

11. Describe me and so my blog.
Kak Yoyo baik, peramah, cantik, lawak, suka bahan orang. Even tak pernah jumpa, tapi akak layan saya dekat WeChat and Whatsapp macam dah kenal lama. Hahaha. Blog akak cantik and simple. Pink gitu. Saya suka blog yang simple. Loading pun laju je. I loikeee. Hihi.

Amboi Kak Yoyo, soalan sensitip dia tanya. Hahaha. Rasa macam kena interview dengan Melodi je.

Bye.

1 Comment (s)

  1. ha.a mcm melodi dah..hihihi fefeeling retiss pulak kan..hikhik

    ReplyDelete