Liebster Award Agaaaainn

by - Friday, October 24, 2014

Aku tak tahu ini dah kali ke-berapa aku join. Ingatkan musim Liebster Award dah berakhir. Rupa-rupanya ada lagi. Ala ala Akademi Fantasia gittew. Haha.

Forget bout the introduction, now lets jump to the questions !

I've been tagged by Kak Budak Vanilla. Ahahaha macam pelik je en panggil cenggitu. Panggil Kak BV ah baru cun. Ye dak?

Anyway, here are the questions and disertakan dengan jawapan yang jujur fresh dari lubuk hati:

1. Put one of the most craziest selfie photo that have you done HERE!
Sorry kak. Takde. Hihi. Semua dah delete cause I can't stand seeing my own ugliness. Ahahaha ha ha ha.

2. Between sleeping and eating, which one you prefer to do and give me some reason.
I prefer sleeping. Sebab banyak benda nak kena buat kalau nak makan. Like basuh tangan, cedok nasi lauk kuah etc. Hahahahaha kidding. Entoh ler. Selalunya kalau time tengah mengantuk dan lapar at the same time, I will just go to sleep.

3. If you were been given a chance to RM1 juta, and what you do to that money?
"Dubai, here I comeeeeeeeeeee!!!"

4. If you know you'll die soon, what you do before you die?
Bertaubat mungkin. Haha Astaga Puteri.

5. Imagine if worlds are been attacked by zombie. What weapon will you choose if you are need to defense the world? and why? *bahahaha pengaruh zombie*
Sniper. Sebab boleh tembak dari jauh. Tak kuasa I nak dekat dekat dengan zombie ni *gaya Mak Nyah*

6. State why you have blog?
Cause I like typing random shitz. Hahaha.

7. If you have doraemon's pocket, what things will you use? and why?
Machine that can invent anything and everything I want. There's no reason needed! HAHAHA.

8. State in 5 words your type of dream girl/boy?
Have great personality and dimples. Ehehehehehe. I find guys with dimples are extremely attractive.

9. What place in the world you love the most?
Hmmmmmmmmmmmm rumah sendiri? Is this answer acceptable? Haha.

10. What do you think of my blog? love it or hate it?
Tbh, I loveeeeeeeeeeeeee it. Setiap kali buka blog akak, mesti terpegun terpaku tergamam terpersona tengok header akak. Cantik ngat ngat. Hahaha. And blog akak kemas. Sejuk mata mak memandang. Eh?

11. Kalau BV nak review blog korang boleh tak? nak jujur ke? nak puji puji ke nak kutuk kutuk? Hahaha. Soalan last sebab malas dah nak taip dwibahasa. Hahaha.
Boleh kak boleh. Untuk akak, semua boleh :) Hahaha.

Bye.

3 Comment (s)

  1. Kenapa berminat nak pergi Dubai ya? Curious pula.

    Just want to let you know, your entry tak naik dekat my dashboard >.<

    ReplyDelete
  2. lu pakai sniper,

    gua pakai AK47..

    kita gempur zombie.. amacam?

    ReplyDelete