Zoooooooo.

by - Monday, November 03, 2014

Sekarang tengah cuti semester. Aku tak tau apa aku dah buat dengan hidup aku ni. Bosan dia jangan cakap ah.

Aku tak reti lah nak buat introduction gempak boom kebabom ni. So let's just skip it. Hoho.

Orang kata selalunya kanak kanak ni imaginasi dia tinggi. Tapi aku ni makin dewasa, imaginasi aku pun macam makin membuak buak dalam otak aku. Macam gunung berapi gittew.

Ehem, actually aku terfikir nak buka zoo sendiri. Sebab aku suka binatang. Tapi kalau macam ular, buaya semua tu, aku tak berkenan sangat. Haha. Macam racist pulak. Tapi takpe, cause

Everyone is a little bit racist

Hahahahaha irrelevant betul -.-

Imagine when you enter the zoo, your zoo, and you'd go like


Then you'd go feed your lions, snuggling with your pandas, rubbing your bears' belly, riding your giraffes, playing water guns with your elephants, swimming with your dolphins and play fetch with your foxes (if that even possible).

Aku tak tau kenapa aku taip semua ni. But tbh, opening my very own zoo is my dream. Haha. The only problem now is that I don't have that much money like the way Bill Gates or Beyonce does. Dengan lesen segala bagai.

People will think that I'm crazy. But I honestly think I'm just a normal person with a big dream. Hewhew.

Took me a long time to decide whether I should post this or not. Hahaha. Share lah any of your ridiculous dream ke apa. Teringin nak tau. Hihi.

Bye.

2 Comment (s)

  1. ok, memang macam seronok ada zoo sendiri. hehehe.

    ReplyDelete
  2. Puterii!! alahai, lama ana tak singgah blog putri tau. Hihi. Cam comel je nak bukak zoo. Lalala~

    ReplyDelete